Webdesign

Een website maken, dat kan iedereen. Maar een kwalitatieve, moderne en gebruiksvriendelijke website die bovendien nog eens werkt op alle apparaten, dat kunnen slechts enkelen. Kies dan ook voor een website die een professionele indruk achterlaat op uw klant. Een website is net als een visitekaartje of een uitgangsbord, het laat een indruk na over uw zaak aan alle personen die deze website bezoeken. Een webdesigner is mee met alle nieuwe trends, houdt rekening met alle bovengenoemde zaken en zorgt er bovendien nog eens voor dat uw website goed gevonden wordt op het internet. C.N. Connections is meer dan een webdesigner alleen! Wij zijn naast webdesign gedreven door alle technologieën die een website mogelijk maken en spelen hier dan ook op in. Hierdoor maken we websites boordevol extra’s en handige functies. Online reserveren? Live chatsupport? Integratie van sociale media? Dit en nog vele andere mogelijkheden maakt C.N. Connections mogelijk op uw website.

Zelf beheren

Bij C.N. Connections komt de klant op de eerste plaats! Dit kunt u ook merken aan onze websites. Dankzij onze CMS ‘wordpress’ kunt u zelf gemakkelijk de website beheren. Allerlei kleine aanpassingen zoals teksten veranderen, foto’s wijzigen of openingsuren aanpassen behoren tot de mogelijkheden. Zo kunt u zelf meteen dringende aanpassingen doorvoeren. Natuurlijk kunt u deze aanpassingen ook door C.N. Connections laten uitvoeren indien u dat wenst. Voor grotere aanpassingen of onderhoud is het altijd beter om C.N. Connections te contacteren om te voorkomen dat uw website defect raakt. Klinkt dit allemaal wat ingewikkeld? Vrees niet! We geven hier een uitgebreide uitleg over nadat uw website gebouwd. Daarnaast kunt u ook altijd terecht bij onze trainingsvideo’s!

Modern

Zowel C.N. Connections als de websites die wij maken, zijn mee met de tijd. We zijn continu op de hoogte van de nieuwste snufjes in de websitewereld en passen deze ook toe op de websites die we ontwerpen. De dag van vandaag bezoeken uw klanten uw website trouwens niet alleen met hun laptop of desktop. Smartphones, tablets en andere mobiele apparaten worden meer en meer gebruikt om informatie op te zoeken via het internet. Een website gemaakt door C.N. Connections past zich dan ook aan het toestel aan waarmee de (potentiële) klant uw website bezoekt.

Zoekmachines

Tijdens het ontwerpen van de website zitten we al met SEO in ons achterhoofd. We creëren de website op de manier dat de zoekmachines dat willen. Na het ontwerpen van uw website past C.N. Connections allerlei trucjes toe die de vindbaarheid van uw website een grote boost geven. Wij bieden daarnaast ondersteuning bij het aanmelden van uw zaak bij de verschillende zoekmachines zodat u bv. uw openingsuren ook via google bekend kunt maken!

Kostprijs

Alle bedrijven hebben andere noden, daarom wordt de prijs voor uw website/webshop afgesproken na een gesprek zodat, net zoals de website, de kostprijs op maat is van uw activiteit.