Nieuwsbrief programma

Schrijft u regelmatig een nieuwsbrief of andere veelvuldige verzonden mails naar al uw abonees of klanten? Dan hoeft dit niet allemaal handmatig gedaan te worden! Dankzij het nieuwsbriefprogramma van C.N. Connections kunt u gemakkelijk een e-mail ontwerpen en versturen naar al uw klanten in uw database! Daarenboven kunt u uw klanten onderverdelen in verschillende categorie├źn zodat u, ondanks een grote database, gericht e-mails kunt sturen. Wenst u te weten of uw e-mailcampagne een succes is? Dan voorziet ons programma u ook van de nodige tools die het mogelijk maken om te weten wie uw e-mails geopend heeft en welke klanten er op een link geklikt hebben in uw e-mail. Dankzij dit programma bent u helemaal klaar om e-mailreclame tot een hoger niveau te tillen!

E-mail ontwerpen

U wilt graag een mail opstellen die ook online leesbaar en bovendien mooi opgemaakt is, maar u kent niets van programmeren? Dan bent u bij ons programma aan het juiste adres! U kan kiezen om een e-mail te ontwikkelen via HTML of met de gemakkelijkere tekstverwerker. Met deze tekstverwerker kunt u gemakkelijk een professioneel e-mail ontwerpen en versturen.

Widget

Dankzij de beschikbare widget, die u kunt toevoegen aan uw website, hoeft u niet iedere klant zelf toe te voegen aan uw database. De klant kan namelijk zijn eigen gegevens invullen op de widget en u kunt per widget de categorie instellen waar de klant in geplaatst wordt. Zo houd u kostbare tijd over voor uw activiteit of bedrijf!