Hosting

Wanneer uw website volledig afgewerkt is, wilt dit niet zeggen dat hij al door anderen bezocht kan worden. Om uw website vlot, online en bereikbaar te houden, hebt u een goede hosting nodig. De samenwerking met C.N. Connections hoeft ook niet te eindigen wanneer uw website afgewerkt is. Wij bieden een goede hosting aan voor uw website samen met gratis hosting ondersteuning, e-mailadressen en een stand-alone webmail. Een goede hosting is van goot belang! Hoe langer het duurt om uw website te laden hoe groter de kans dat de (potentiële) klant uw website verlaat alvorens deze geladen is. Twijfel hier dan ook niet over en kies voor de professionele hosting van C.N. Connections!

Domeinnaam

Een domeinnaam, bv. cnconnections.be, wordt voornamelijk gebruikt om uw website te bereiken maar er zijn meer mogelijkheden dan dat. U kunt namelijk een reeks subdomeinen aanmaken, bv. webmail.cnconnections.be, en deze koppelen aan een cloudprogramma of een andere website. Deze toepassing wordt veel gebruikt om personeel of klanten gemakkelijk naar een link of website te sturen zonder dat ze de volledige URL vanbuiten moeten kennen. De domeinnaam wordt ook gebruikt voor professionele e-mailadressen en kunt u gebruiken om een externe server of IOT-apparaat (= Internet Of Things) te bereiken. U bent bovendien niet beperkt tot slechts één domeinnaam. U kunt verschillende domeinnamen  huren en deze koppelen aan één of meerdere websites, e-mailadressen en apparaten. Wenst u te weten of uw domeinnaam nog beschikbaar is? Dan kunt u C.N. Connections via de contactpagina contacteren.

E-mailadressen

Een professioneel bedrijf heeft ook een professioneel e-mailadres. Info@uwbedrijf.be schept nu eenmaal meer vertrouwen dan bv. uwbedrijf@gmail.com. Bij de hosting van C.N. Connections zijn er professionele e-mailadressen inbegrepen. Deze zijn in de vorm van uwkeuze@uwdomeinnaam.be. Indien u meerdere domeinnamen bezit kunt u ook alle domeinnamen in uw bezit gebruiken om een e-mailadres te vormen. Met een limiet van 250 mails per uur/per domein kunt u al aardig wat mails versturen. Als u toch meer mails verstuurt,  kunnen we regelen dat u e-mailadressen met een hogere limiet krijgt. Stap over naar de professionaliteit die uw bedrijf verdient en kies voor een professioneel e-mailadres!

Webmail

U hebt uw computer niet ter beschikking, maar wilt toch even snel uw mails checken? Bij vele hostingpartners is dit niet mogelijk of moet u een ingewikkelde procedure overlopen om op de webmail terecht tekomen. C.N. Connections heeft gelukkig als een oplossing voor u klaar! Bij ieder hostingabonnement beschikt u namelijk over een eigen stand-alone webmail, volledig voorzien van uw bedrijfslogo. U kunt deze webmail bovendien nog bereiken via webmail.uwdomein.be of een ander (sub)domein naar keuze! Zo kunnen uzelf en uw personeel gemakkelijk de mails raadplegen en versturen zonder extra software te installeren. U hebt een eigen handtekening? Deze kan gemakkelijk ingesteld worden per e-mailadres in de webmail zelf.