Nyffels IT kiest voor C.N. Connections

In Nieuws by Chesney Nyffels

Image

Wie is Nyffels IT?

Nyffels IT is een kleine IT firma gespecialiseerd verkoop van IT apparatuur en het aanbieden van IT diensten. Onder IT kunt u voornamelijk denken aan computers, smartphones, printers, uw wifi en zoveel meer. 
IT is dan ook één van de sterks groeiende apparatuur dat een mens nodig heeft. Denk maar even na aan alle dagelijkse dingen die u met deze apparaten doet zoals betalingen, informatie opzoeken of eens bellen met een kennis om af te spreken. 
IT is gewoonweg niet meer weg te denken en dit op zowel persoonlijk en professioneel vlak! En iets dat zo belangrijk is moet dan ook goed gekocht en onderhouden worden. Hier kan Nyffels IT u mee helpen! Sinds vandaag zijn ze nu nog toegankelijker dankzij hun nieuwe website gecreëerd en onderhouden door C.N. Connections!

Wat soort website hebben ze? 

Nyffels IT heeft gekozen voor een moderne donkere website met enkele klassieke elementen die er subtiel in verborgen zijn. Daarna wouden ze ook de magie behouden van hun desktop wanneer u deze mobiel bezoekt. 
Daarna wouden ze hun gouden kleur van hun logo eruit laten springen en kozen daardoor voor een donkere website. Om deze niet negatief en afschrikkend te laten overkomen werd hier zowel met donker als met licht gewerkt zodat deze website, ondanks zijn donkere looks, toch aangenaam en exclusief te laten overkomen.
Het menu werd dan weer zo aangepast dat deze lijkt samen te vloeien met de gehele website maar de magie van dit menu komt pas te boven wanneer u de mobiel erbij neemt. Bent u benieuwd naar het resultaat? Twijfel dan niet langer en gebruik de onderstaande link om even een kijkje te nemen!