Overal mailen via de webmail!

In Informatie, Nieuws by Chesney Nyffels

De webmail

Een bedrijf in deze sector moet constant evolueren om te overleven! Maar bij C.N. Connections is dit niet de enige drijfveer achter onze verbeteringen. Wij zijn namelijk gebeten door de passie van het ontwerpen en ontwikkelen van webproducten. Een tijdje terug wilden we onze service verbeteren door een volledig losstaande webmail te creëren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Wij mogen vandaag met trots aankondigen dat een eerste upgrade gratis beschikbaar is voor al onze huidige en toekomstige klanten met hosting bij C.N. Connections! U kunt nu zonder enig probleem op elke vreemde computer uw e-mails van uw professioneel account bekijken, zelf als u op het strand van Hawaï ligt te zonnen. Het enige dat u nodig hebt is een werkende internetverbinding.

 

Hoe werkt het?

De webmail is niet alleen zeer handig om te gebruiken maar is enorm gebruiksvriendelijk! U kunt de webmail benaderen door middel van te surfen naar http://mail.uw-website.be, eenmaal aangekomen op deze website kunt u zich inloggen met uw e-mail adres en wachtwoord. Het interface wordt geladen en u kunt al uw mails lezen en nieuwe mails versturen met uw professioneel e-mailadres.
Lukt het u niet om dit werkende te krijgen of bent u uw wachtwoord van uw e-mail adres vergeten? Dan kunt u een e-mail sturen naar chesney@cnconnections.be zodat ik u persoonlijk kan verder helpen!

 

Waarom is dit handig?

Een webmail is voor verschillende redenen enorm handig, maar om het toch wat gemakkelijk leesbaar en overzichtelijk te houden vindt u hieronder een aantal punten terug hoe dit u kan helpen!

  • U kunt niet altijd en overal op uw eigen computer, indien u op een vreemde computer uw e-mails wilt bekijken kunt u dit niet doen via uw ingestelde mail client (bv. outlook). De webmail is een website die u gratis wordt aangeboden bij uw hosting. Hierdoor hoeft u slechts naar de website te surfen en u in te loggen met uw gegevens.
  • Indien uw personeel even snel een mailbox moet bekijken (bv. bestellingen@uwbedrijf.be) moeten ze niet op uw computer de email client gebruiken. Uw kunt hen gewoon de link en gegevens doorgeven.
  • Het komt bovendien ook professioneel over naar uw personeel als ze de mails kunnen bekijken via mail.uwbedrijf.be.
  • Naast e-mails kunt u ook een contactenlijst beheren in de webmail.
  • U kunt bureaublad meldingen inschakelen. Zo kunt u op de hoogte blijven van nieuwe inkomende mails zelf zonder een e-mail programma.
  • Net zoals in de mail programma’s kunt u ook een handtekening instellen. Hierin kunt u alle informatie over uw functie en het bedrijf in opbergen.