Mei Promomaand!

In Actie by Chesney Nyffels

30% Korting.

Om de oprichting te vieren van C.N. Connections bieden wij iedere klant die zijn offerte aanvraagt in de maand Mei 30% korting op deze volledige offerte! Dit is geldig op alle aanbiedingen en alle producten. Twijfel dus niet langer en reken op C.N. Connections voor het maken van uw website of webshop op maat!

Hebt u uw beslissing genomen? Ga naar contact of mail me persoonlijk op chesney@cnconnections.be om een afspraak te maken voor uw offerte die aangepast is aan uw persoonlijke eisen.

Waarom heb ik een website/webshop nodig?

In deze moderne tijden is een website een belangrijk uitgangsbord van uw onderneming. Niet alleen worden websites nog bezocht met een computer maar tegenwoordig bezoeken ook meer en meer personen uw website met een tablet of smartphone. Hierdoor moet u ervoor zorgen dat uw website zowel op computer als op tablet/smartphone een goede ervaring bij de klant teweegbrengt. Bij C.N. Connections kunt u erop rekenen dat dit vlekkeloos is uitgewerkt! Wij testen al onze apparaten op een groot scherm, een laptop, een tablet en een verschillende smartphone’s, hierdoor kunnen wij u garanderen dat iedere klant een goede ervaring krijgt ongeacht het toestel dat hij gebruikt. Dit zorgt er bovendien ook voor dat uw klant sneller u zal contacteren voor uw diensten, of u zal bezoeken in uw winkel. Ook bij een webshop moet de klant gemakkelijk uw producten kunnen kopen ongeacht het apparaat en naast de ervaring moet de klant ook gemakkelijk kunnen betalen met tal van betalingsmogelijkheden die wereldwijd gebruikt worden!

Naast een website/webshop bied C.N. Connections u ook een hosting aan voor uw website

Waarom heb ik een hosting nodig bij C.N. Connections?

Wij bieden naast een website/webshop ook nog de mogelijkheid aan om deze online en goed bereikbaar te houden. Is dit het enige wat hosting is? Nee! Bij C.N. Connections is hosting veel meer dan alleen maar online zijn, dit zijn ook professionele e-mail adressen en een eigen webmail! Een professioneel e-mail adres bestaat uit een gekozen naam met hierna @uwdomein (bv. chesney@cnconnections.be). Dit komt professioneler over voor uw klanten, maar is voor u ook gemakkelijk aangezien u zich niet moet vastklemmen aan een gmail, outlook of andere service. info@uwbedrijf.be klinkt namelijk beter en professionelerdan uwbedrijf@gmail.com.

U kunt uw e-mail dankzij de trainingsvideo’s gemakkelijk op uw eigen tempo instellen, maar uw mails zijn ook gemakkelijk te bereiken via de webmail! De webmail kunt u altijd gemakkelijk bereiken via mail.uwbedrijf.be, deze service is inbegrepen in het hosting abonnement samen met andere toekomstige service’s. C.N. Connections is namelijk een bedrijf die zich continu wilt verbeteren en deze verbeteringen zonder meerprijs wil doorgeven aan hun klanten!

Naast een goed werkende website/webshop staat C.N. Connections ook bekend voor zijn uitstekende service. Deze uitstekende service is ook geldig op hostingvlak, hebt u een probleem met een traag ladende website? Wenst u een extra dns record ingesteld te hebben? Of u bent uw wachtwoord vergeten van uw website of professioneel e-mail adres? Dan zorgen wij dat alle problemen in verband met hosting kosteloos worden opgelost!

Ik zou toch graag iets te zeggen hebben over mijn website!

En dat hebt u ook! Na het ontwikkelen van uw website krijgt u een account waar u alles mee kan beheren. Zo kunt u zelf kleine aanpassingen doen (bv. teksten of openingsuren aanpassen) zonder hiervoor beroep te doen op C.N. Connections. Dit account is nergens gelimiteerd en heeft dus evenveel rechten als het account dat C.N. Connections gebruikt om uw website/webshop te ontwikkelen. Zo bent u nooit volledig afhankelijk en kunt u overal en altijd uw eigen baaszijn. Wenst u de aanpassingen toch uit te laten voeren door C.N. Connections dan staan wij klaar om dit zo snel mogelijk naar uw wenst in orde te brengen!

Bent u nog niet overtuigd van onze capaciteiten? bekijk dan de voorbeelden en neem contact op voor een gepersonaliseerde offerte!